Hundeutstillinger og hva man gjør med ventetiden

Hundeutstillinger er viktige arrangementer for alle som driver med rasehund på profesjonelt nivå, og det arrangeres flere store show i Norge hvert år. Ved slike show er det ikke til å unngå at det blir en del ventetid mellom heatene, det er tross alt som oftest et voldsomt antall hunder og eiere som skal i ilden, og dommerne må ha tid til å evaluere alle like nøye. Heldigvis finnes det mye man kan fylle tiden med, selv om man samtidig må følge med på tiden og hva som skjer rundt på arrangementet.

dog show

Først og fremst kan det være lurt å tenke på at det man bedriver mellom slagene bør kunne avsluttes eller pauses dersom man må i ilden igjen. Et godt alternativ kan være å prøve seg på for eksempel spilleautomater eller andre spill på nettcasino. Her holder du spenningen på topp samtidig som du har massevis av valgmuligheter, og ikke minst er det enkelt å sette spillet på hold dersom du er opptatt med noe annet.

Er du av typen som liker håndarbeid kan dette være flott tidsbedriv på denne typen arrangement. Du trenger selvsagt ikke å gå rett på kompliserte ting som å strikke Marius-gensere, men skjerf eller pulsvarmere er enkle å strikke og man trenger ikke følge med på mønster. Andre alternativer kan være for eksempel hekling eller brodering.

Er du ikke av den kreative typen kan det kanskje være greit å ta med seg noen bøker å lese på. Det er selvsagt ikke nødvendig å drasse med seg massevis av bøker, for du kan like gjerne laste dem ned og lese dem på mobil eller nettbrett. Det finnes tusenvis av gratis bøker tilgjengelig på nettet, og det er nesten garantert at du vil kunne finne noe du liker her.